BEHANDELING MET WARM EN KOUD WATER MET DE HANSAEMOTION THERMOSTAAT

AAN DE POLSSLAG VAN JE LEVEN

„Iets voor mezelf doen“: Deze behoefte is vandaag de dag zo groot als nooit tevoren. Wie veel presteert en zichzelf grote uitdagingen stelt – in zijn beroep, het alledaagse leven, bij sport – die zoekt een compensatie, om het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te bewaren. Hier kan alleen al een douchebad voor ware wonderen zorgen. Daarbij moet altijd een thermostaat zoals de nieuwe HANSAEMOTION de watertemperatuur comfortabel regelen. De perfecte privé wellness belevenis biedt de optionele en unieke Wellfit functie. Het systeem biedt alle functies van een tot op heden alleen met veel kosten en moeite uit te voeren lichaamsbehandeling met warm en koud water – via drie ingestelde programma´s, gewoon met een druk op de knop.

WAT WILT U VOOR ZICHZELF DOEN?

RECOVER

BLIJF TOP FIT.

RELAX

LAAT DE STRESS ACHTER U.

RELOAD

TANK FRISSE ENERGIE.

RECOVER

De video over het Wellfit RECOVER doucheprogramma op YouTube. Nu bekijken!

BLIJF TOP FIT.

Bij de regeneratie van het spierstelsel na inspannende lichamelijke activiteit is de behandeling met warm en koud water bijzonder werkzaam gebleken. Het programma met langere intervallen van koud water kan eventuele negatieve gevolgen van intensieve belasting effectiever verlichten dan andere methodes. Spierspanningen kunnen worden losgemaakt, het volle prestatievermogen kan snel worden hersteld. Voor precies dat niveau van top fitness, dat u als uw persoonlijke uitdaging heeft vastgelegd.

 

NU VIDEO OVER RECOVER BEKIJKEN

RELAX

De video over het Wellfit RELAX doucheprogramma op YouTube. Nu bekijken!

LAAT DE STRESS ACHTER U.

Hektiek en overprikkeling: Stress is een volksziekte geworden. Een behandeling met warm en koud water met langere fasen warm water kan erbij helpen om in stresssituaties lichamelijk en geestelijk langdurig te ontspannen. Het RELAX programma is precies daarop afgestemd. Lichaam, geest en ziel komen weer in evenwicht. Op langere termijn kan de behandeling uw afweersysteem versterken, de bloeddruk verlagen, spanningen verlichten en het stressniveau verlagen. Elke dag. Volkomen ontspannen thuis.

 

NU VIDEO OVER RELAX BEKIJKEN

RELOAD

De video over het Wellfit RELOAD doucheprogramma op YouTube. Nu bekijken!

TANK FRISSE ENERGIE.

Vol levensvreugde en energie: Zo is uw perfecte dag – en die begint onder de douche. Het RELOAD programma van de HANSAEMOTION thermostaat brengt u ´s ochtends met zachte behandelingen met warm en koud water op gang, stimuleert de bloedsomloop en maakt u wakker en levendig. Voor mensen van elke leeftijd, die zich fris, fit en gezond willen voelen.

 

NU VIDEO OVER RELOAD BEKIJKEN

HIGHLIGHTS HANSAEMOTION THERMOSTAAT

HIGHLIGHTS HANSAEMOTION DOUCHESYSTEEM

HANSAACTIVEJET DOUCHEPROGRAMMA

Kies de INTENSE of SENSITIVE staalsoorten via een druktoets

HANSAACTIVEJET STYLE met zacht afgeronde hoeken en HANSAACTIVEJET met klassiek ronde douchekop

PULSE
PULSE: Krachtige massagestraal
INTENSE
INTENSE: Straal voor het dagelijks gebruik
SENSITIVE
SENSITIVE: Zachte en ontspannende straal

MEER PRODUCTEN ROND HET THEMA BAD EN DOUCHE

HANSA douchesystemen

DOUCHEN NIEUW BELEVEN

MODERNE DOUCHESYSTEMEN VAN HANSA

Hybride kranen van HANSA

MULTITALENTEN VOOR DE BADKAMER

INTELLIGENTE HYBRIDE KRANEN

HANSA Shower Solutions

HANSA HANDDOUCHES

INSPIRATIE MET HANSA SHOWER SOLUTIONS