DE NIEUWE HANSAPINTO KRANEN.

MEER VEELZIJDIGHEID. MEER TIJD. MEER WINST.

Bijzondere wastafelmengkranen voor nog meer mogelijkheden: Het uitgebreide HANSAPINTO assortiment biedt nu nog meer kraanvarianten voor badkamer en keuken. Meer keuze, meer functies, meer efficiëntie – met onze HANSAPINTO kranen vindt u zonder veel moeite of lang zoeken de passende kraan voor uw badkamer.

Ons nieuwe HANSA 3S-INSTALLATIE bevestigingssysteem tovert bovendien een glimlach op het gezicht van installateurs: Het „Systeem voor veilige en snelle montage“ maakt het mogelijk om efficiënter te plannen en de wastafelmengkranen sneller te installeren. Nog nooit heeft u efficiënter gepland, sneller geïnstalleerd en nog nooit met meer succes gewerkt.

HANSAPINTO KRANEN VOOR BADKAMER & KEUKEN

HANSAPINTO KRANEN VOOR BADKAMER & KEUKEN

MEER VEELZIJDIGHEID. MEER TIJD.

HANSA 3S-INSTALLATIE

HANSA 3S-INSTALLATIE

MEER WINST.

FUNCTIONELE DOUCHE

FUNCTIONELE DOUCHE

SLIM GECOMBINEERD.

HANSAPINTO BADMENGKRANEN

HANSAPINTO BADMENGKRANEN

MEER VEELZIJDIGHEID.

Voor de badkamer houdt HANSAPINTO een uitgebreide productfamilie gereed – afgestemd op verschillende eisen aan optiek, functionaliteit en comfort, passend bij de veelzijdigheid van moderne oplossingen voor wasplaatsen. Voor douche en bad staan naast de klassieke opbouwvarianten nieuwe elegante inbouwoplossingen op basis van het moderne systeem HANSABLUEBOX ter beschikking. Eveneens nieuw is een modeloptie van de douchemengkraan met THERMO COOL huis – voor maximale veiligheid, bijvoorbeeld in de generatiebadkamer. Het bijzondere DR-messing, de nieuwe 4.0-patroon met een diameter van 40 mm, het bij deze tijd passende verbruik van 6 l / min en hoogwaardige detailoplossingen maken HANSAPINTO tot een typische HANSA kraan.

 

NAAR DE BADMENGKRANEN

HANSAPINTO KEUKENMENGKRANEN

HANSAPINTO KEUKENMENGKRANEN

MEER TIJD.

Geef uw badkamer en keuken toch eens vorm in een harmonieuze designtaal. HANSAPINTO biedt daarvoor ook talloze keukenvarianten. Dit Coordinated-Design principe bespaart tijd bij de keuze en aankoop, die u beter en effectiever kunt benutten. Naast de klassieke eengreepsmengkraan is er nu een hoge versie met grotere reikwijdte. Eveneens nieuw: een markante van de zijkant bediende keukenmengkraan, die er niet alleen goed uitziet en hoog bedieningscomfort biedt. Aangezien bij het zijdelingse bedienen nauwelijks druipwater van de handen op de kraan terechtkomt, blinkt dit model bovendien uit met optimale hygiëne. Voor de grootst mogelijke veiligheid zijn de klassieke eengreepsmengkranen en het aan de zijkant bediende model ook verkrijgbaar met afsluiters.

 

NAAR DE KEUKENMENGKRANEN

HANSA 3S-INSTALLATIESYSTEEM

MEER WINST.

Alle HANSAPINTO wastafelmengkranen zijn uitgerust met HANSA 3S-INSTALLATIE – ons revolutionaire nieuwe „Systeem voor veilige en snelle montage“.

VOORDELEN VOOR INSTALLATEURS:

 • Nog maar EEN bevestigingsdeel
 • Componenten van bijzonder robuuste materialen voor een veilige en duurzame fixering ook onder moeilijke montagevoorwaarden
 • Zelfborgende schroefdraad voor extreem eenvoudige fixering
 • Flexibele montage bij roestvrij stalen spoelbakken en keramische wastafels met een dikte van 1 – 40 mm
 • Zeer eenvoudige, eenhandige montage


Dankzij de hoge efficiëntie bij het werken boekt u een enorme tijdswinst – bij elke afzonderlijke kraan en des te meer bij seriemontage. Dat loont zich! 

 

NU VIDEO BEKIJKEN

HANSA FUNCTIONELE DOUCHE

HANSA FUNCTIONELE DOUCHE

SLIM GECOMBINEERD

De speciale wastafelvariant in combinatie met de functionele douche als mobiele waterbron verleent u een volledig nieuw gevoel van comfort. Hij is uiterst praktisch voor de ongecompliceerde intieme hygiëne, maar ook om de haren te wassen, vazen te vullen of andere personen een douche te geven.

 • Ergonomisch geoptimaliseerd totaalconcept, ontwikkeld in samenwerking met GGT Gesellschaft für Gerontotechnik®
 • Geïntegreerde functies om water te besparen houden het verbruik laag zoals dat bij deze tijd past
 • Onafhankelijke montage van de functionele douche, bijv. naast wastafel of WC
 • Grote reikwijdte bij een slanglengte van 150 cm – voor meer bewegingsvrijheid
 • Functionele douche met omstelling – automatische terugstelling douche/uitloop
 • Waterstroom (kraan 6l/min, douche 9l/min) en temperatuur worden ingesteld aan de greep van de wastafelmengkraan

 

NAAR DE HANSAPINTO FUNCTIONELE DOUCHE

TOEBEHOREN EN AANBEVELENSWAARDIGE PRODUCTEN

HANSABASICJET

HANSABASICJET

VOOR PUUR DOUCHEPLEZIER

HANSACLASSICJET

HANSACLASSICJET

ONTDEK JE VITALE IK

HANSAMICRA

HANSAMICRA

ONTDEK HET PLUS AAN COMFORT