Vertrouw op datgene wat blijft: kwaliteit.

Sinds HANSA 100 jaar geleden werd opgericht, staan merk en onderneming voor algehele kwaliteit. De markt in ieder opzicht de beste kwaliteit te leveren: dat is een belofte, waarop u ons al tientallen jaren beoordeelt en die wij nog steeds even intensief als nauwgezet nakomen. Met producten die qua ontwerp, materiaal, verwerking en techniek steeds weer nieuwe normen definiëren. En met diensten die wij aan al onze marktpartners ter beschikking stellen.

Het buitengewoon grote aantal onderscheidingen geeft aan in welke hoge mate wij aan deze hoge eisen voldoen: de lezers van "markt intern", de branche-informatieservice voor de Duitse sanitairvakhandel, hebben HANSA tijdens het tweejaarlijkse "Kwaliteitsspiegel sanitair armaturen" ook in 2014 weer tot "vakhandwerkpartner nr. 1" gekozen – voor de 19de keer op rij!

Wat ons in onze betrokkenheid bevestigt, geeft onze partners zekerheid. Het wederzijdse vertrouwen dat daardoor ontstaat, is de kracht die het merk HANSA zo sterk maakt – en u daarmee ook in de toekomst verzekert van succes.